O respirație puțin mai adâncă

iulie 18, 2019

O respirație puțin mai adâncă

Prin harul lui Dumnezeu și sub îngrijirea pastorală a părintelui Johnson Otara Hezekiah și Papadhia Irene Moraa, Orfelinatul și Şcoala din Sfântul Petru Rigina a făcut pași mici de creștere în ultimele 18 luni. Cu adevărat binecuvântările date cu puțin timp în urmă de către Episcopul acum răposat Athanasius Akunda, au dat roade dulci, în timp ce el se roagă pentru misiunile sale din cer!

Paisprezece (14) copii orfani sunt hrăniți, îmbrăcați și educați în biserica însăși de diverși membri drept îngrijitori. Aceasta nu este deloc o mică sarcină, ci implică mari provocări. În timp ce nevoile zilnice de abia sunt întreținute, planificarea viitorului rămâne în prim-planul părintelui Otara Hezekiah. De ce are nevoie de un orfelinat? Aceasta este viziunea lui:

1. Să aibă grijă de copiii abandonați ai Domnului,

2. Este o modalitate ușoară de a învăța Cuvântul lui Dumnezeu; prin acțiuni și educație,

3. Plantarea lui Hristos în fiecare copil. Udarea pentru creștere și pentru a stabili

rădăcinile profunde ale credinței și

4. Motivarea vecinilor ca atunci când văd Lumina lui Hristos, s-o caute singuri.

Locația actuală este dificil de parcurs, aflându-se pe un drum îndepărtat. Un teren modest a fost identificat într-o locație preferabilă pe care căminele, bucătăria și administrația pot să fie puse în cele din urmă. Încă din vara trecută, un puț†de foraj a fost săpat, o toaletă instalată și titlul de recunoaştere securizat.

Cel mai important lucru este să continuăm să ne îndreptăm spre auto-susținere prin creșterea vacilor și vânzarea laptelui. Părintele Otara Hezekiah estimează un venit lunar necesar de USD $

1540. O singură vacă, la cea mai mică producție, ar putea furniza 852 de litri de lapte pe lună. Vanzarea

laptelui, îngrășămintele, culturile şi hrana ar putea oferi venituri de USD$ 510 pe lună! Iar asta ar fi un mare ajutor.

Părintele Otara Hezekiah a subliniat costurile propuse, după cum urmează:

Pasul 1: Materiale și grajd pentru 2 vaci USD – $348.99

Pasul 2: Achiziționarea a 2 vaci (USD – $320/fiecare) USD – $720,00

Închirierea unei bucăți de teren pentru plantarea de iarbă de elefant (Pennisetum

purpureum) USD – $200,00

Ararea și plantarea terenurilor (USD – $ 15 / acru) USD – $215,00

Pasul 3: Instalarea energiei electrice (cu scopuri de securitate) USD – $516,00

TOTAL NECESAR: USD – $1999.00

Aici este unde voi intrați în joc, dragi suporteri ai Africii Ortodoxe! Să-i ducem pe părintele Otara Hezekiah, Papadiha Irene Moraa și copiii prin pașii 1 și 2 ai propusului lor scop de auto-susținere! Atât de mulți dintre noi ştiu ce este greul de a le oferi celor dragi, mai ales în vremuri rele. Imaginați-vă cum mâinile noastre pot ajunge peste un mare ocean și continent pentru a-i ajuta pe oamenii dragi ai lui Dumnezeu să guste posibilitatea de a respira aerul un pic mai adânc, știind că există câteva venituri mici pentru a se hrăni atât pe ei înşişi, cât și pe alții.

Faceți clic aici [https://orthodoxafrica.org/donate-now/]. Donați acum! Și ascultați respirația un pic mai adâncă a părintelui și Papadhiei atunci când ei știu că şi ei și orfelinatul lor sunt cu doi pași mai aproape de auto-susținere.

Știri