O dubă va ajuta la furnizarea de sprijin pentru misiunile eparhice

iulie 5, 2018

În Africa Ortodoxă, lucrăm foarte mult pentru a ne ajuta misiunile să devină auto-susținute. Episcopia Kisumu din Kenya occidentală nu e nicio excepție. Împreună, voluntarii din Africa Ortodoxă și donatorii ca tine s-au adunat pentru a face visul auto-susținerii o realitate pentru frații și surorile noastre ortodoxe din Kenya.
În 2017, directorul nostru s-a întâlnit împreună cu Preasfinția Sa, Episcopul Athanasius de Kisumu și toată Kenya de Vest și l-a întrebat ce ar putea face Africa Ortodoxă pentru a-l ajuta. În acel moment, Preasfinția Sa a spus că ar dori ca Africa Ortodoxă să-i ajute eparhia să achiziționeze o dubă pe care să o poată folosi ca un taxi.
Presfinția Sa a calculat că, după plata combustibilului, a șoferului și întreținerea dubei, eparhia va fi capabilă să genereze undeva între 500 și 1000 de dolari pe lună, care vor merge direct către susținerea celor multe misiuni care răspândesc Lumina Ortodoxiei în fiecare zi.
Datorită generozității dvs., am ridicat 8.560 dolari din cei 15.000 de dolari pe care eparhia trebuie să îi plătească pentru o camionetă Toyota cu patru roți, care va avea 17 locuri. Eparhia a comandat recent această dubiță din Japonia și va ajunge la mijlocul lunii august. Acesta este un prim pas incredibil pe care nu l-am fi putut realiza fără ajutorul dvs.! Dar încă avem nevoie de acel ajutor.
Vă rugăm să faceți o donație astăzi, pentru a ne ajuta să strângem restul de 6.440 dolari necesari pentru plata în avans a acestei camionete. Fiți siguri că donația voastră va merge direct întru ajutorul Episcopului Athanasius în timp ce plantează şi hrăneşte comunitățile ortodoxe din vestul Kenyei.  Click here.
Biserică ortodoxă, Finanțatori, Misiuni kenyene, Știri