La Mulți Ani, Părinte Christopher !

ianuarie 24, 2018

12 ianuarie 2018 a fost o zi cu totul specială. Nsobya Basil Walusimbi și familia acestuia au hotărât să serbeze ziua de naștere a tatălui lor, Părintele Christopher Walusimbi , făcându-i o petrecere surpriză.

Basil a spus că: “Aceasta a fost prima petrecere de acest fel din viața lui și s-a simțit copleșit !” Înconjurat de prieteni și familie, Părintele Christopher i-a întâmpinat pe toți cu zâmbetul său mereu prezent și cu îmbrățișări calde .

De 30 de ani, Părintele Christopher se află în slujba oamenilor și a parohiei Bisericii Ortodoxe Buna Vestire, pe Insula Bukasa, Lacul Victoria, Uganda. Nu primește niciun salariu, întreținându-și familia din ceea ce cultivă, vânzând ceea ce nu mai folosește și cu donații primite de la oameni.

Biserica a fost construită, piatră cu piatră, în acești 30 de ani și este încă neterminată. Visul Părintelui Christopher este ca biserica să fie terminată în timpul vieții sale. Recent a primit o donație anonimă de 3000$, aceasta urmând să fie folosită pentru fabricarea ferestrelor bisericii.

Să îi urăm împreună : “ La mulți ani, Părinte Christopher!”, cu ocazia aniversării a 70 de ani de viață, oferind o donație către Orthodox Africa și marcând donația : “For Holy Annunciation.”(“Pentru Biserica Buna Vestire.”)

Donate to the Missions of Orthodox Africa

Biserică ortodoxă, Finanțatori, Misiuni ugandeze, Biserica Ortodoxă bisericească, Știri