MISIUNILE PE CARE LE SLUJIM

Orthodox Africa ( Africa Ortodoxă ) și-a luat angajamentul de a sprijini, în mod special, misiunile ortodoxe din Africa. Căutăm să servim membrii vulnerabili din comunitățile în care ni s-a cerut să slujim.

În prezent, lucrăm cu misiuni din Kenya, care servesc drept școli și orfelinate, iar, de curând, am început să lucrăm cu o biserică din Uganda.
În acest moment, misiunile noastre sunt:

În viitor, așteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună cu și mai multe misiuni !


VERIFICAREA

La început, Orthodox Africa ( Africa Ortodoxă ) a avut ca preocupare, verificarea misiunilor. Membrii organizației erau interesați, de mulți ani, de misiunile din Africa, însă datorită asaltului de cereri de ajutor, a fost nevoie de cercetări pentru a determina care misiuni erau justificate și care erau doar niște înșelătorii.

Astfel, unul din obiectivele principale ale organizației Orthodox Africa a fost acela de a verifica, în amănunt , misiunile pe care le slujim.

Aceasta înseamnă că :

  • Datele financiare și tranzacțiile realizate sunt cunoscute de către membrii Consiliului de Administrație din ambele țări
  • Misiunile sunt verificate prin intermediul ierarhiei locului de care aparțin
  • Înainte de a fi incluse în campaniile noastre, un membru al Consiliului de Administrație din America, merge, personal, în Kenya, pentru a petrece o perioadă de timp la misiune
  • Dacă există vreun dubiu în legătură cu veridicitatea și transparența misiunilor, acestea nu vor fi acceptate
  • Dacă, după ce au fost incluse, apare vreo îndoială în ceea ce privește legitimitatea și transparența misiunilor, vom lucra împreună cu acestea conform unui plan de acțiune, pentru a putea rezolva eventualele probleme apărute. Dacă acest plan de acțiune nu este respectat, misiunea va fi înlăturată ( exclusă ) din rețeaua noastră.
  • Nici un membru al organizației Orthodox Africa ( Africa Ortodoxă ) nu va recomanda, în mod public, finanțarea vreunei misiuni care a fost exclusă din rețeaua noastră, fără să riște suspendarea sau excluderea din organizație. Niciodată nu vă vom cere să donați pentru CINEVA către care chiar noi nu contribuim, din propriile buzunare !