Un dar de Crăciun pentru Sfântul Tabitha

noiembrie 24, 2018

De când am auzit ultima dată de la Sfântul Tabitha, părintele Agapios și soția sa, preoteasa Dora, au lucrat necontenit pentru a continua să slujească 45 dintre cei mai săraci și cei mai nevoiași copii din Kenya, mulți dintre aceștia fiind salvați din cea mai mare mahala din Africa.
De-a lungul multor ani în care au salvat orfani din mahalale, cea mai mare problemă cu care se confruntă este plata chiriei pentru casa în care au trăit până acum copiii: ei pot găzdui numai 25 din cei 45, oferind în același timp educație, sănătate, și alimente pentru 20 de copii.
Prin intermediul unor donații generoase din partea Bisericii Ortodoxe Române din Europa de Nord, Sfântul Tabitha a reușit să înceapă construcția unei case cu șapte camere, care le va permite să furnizeze trei dormitoare noi pentru cele 15 fete care locuiesc împreună cu ei. În plus față de cele trei dormitoare, acestea vor avea, de asemenea, o cameră de zi comună și o sală de mese mare, care va permite comunității Sfântul Tabitha să se bucure de mese împreună ca o familie unită în Cristos.
Până acum au reușit să finalizeze fundația și pereții, dar acum au nevoie de bani pentru a termina acoperișul, cablajul, instalațiile sanitare și vopsirea casei.
Trebuie doar să ridicăm 23.000 dolari  pentru a termina această casă.
În acest timp al anului în care ne concentrăm atât de mult asupra familiei, a dăruirii și  a primirii, amintiți-vă pe aceia a căror singură familie sunteți voi. Micul tău sacrificiu de astăzi va cuceri fără îndoială binecuvântări în această viață şi în viața care va veni. Asta va valora cât lumea întreagā pentru copiii din Africa ortodoxă.
Vă rugăm, marcați cadourile de Crăciun pentru Sfântul Tabitha.
Misiuni kenyene, Știri