Și totuși, Dumnezeu este credincios

septembrie 12, 2018

Viața la Orfelinatul și Şcoala Sf. Barnaba, viața, continuă așa cum o face pentru toți oamenii din lume. Cu câteva zile în urmă, părintele Methodios a cumpărat șapte tone de lemn pentru combustibil. Prețurile combustibilului au fost crescute cu 16% la pompă. Această povară a început să fie transmisă consumatorului. În consecință, prețul fiecărui produs a crescut cu 16%. Aşa ar trebui să fie? Toată lumea a profitat de mișcarea guvernului de a impune impozitul de 16% asupra combustibilului, pentru a crește prețurile, literalmente, la absolut tot: de la îmbrăcăminte, la alimente, apă, şi lemn de foc. Părinte Metodie a spus că această situație l-a lăsat să se întrebe dacă societatea sa s-a transformat în om-mănâncă-om. Prin urmare, provocarea de a plăti pentru necesitățile lor a crescut. Deversarea costurilor crescute îi afectează pe cei mici pe care el îi îngrijeşte.

Și totuși, Domnul este credincios. În timpul unei seri din această săptămână, părintele Methodios în învaţă pe copii cântăti, în pregătirea pentru Sfânta Taină a Botezului. „La fel de mulți pe cât au fost botezați întru Hristosn au fost îmbrăcați întru Hristos. Aliluia!”

Oscar, unul dintre băieții de la Orfelinatul și Şcoala Sf. Barnaba, şi-a sărbătorit ziua de naştere pe 9 septembrie. Noi toți am împărțit tortul său umil pentru a-i sărbători ziua cea mare.” Oscar este un catehumen și va fi botezat curând împreună cu alți copii la Sfântul Barnaba Ce zi plăcută va fi!

Împărțim totul la Sfântul Barnaba. Bucuriile zilelor de naștere și iluminarea de a deveni creștin ortodox, precum și dificultățile de a cumpăra alimente, haine și combustibil.

Dacă doriți să deveniți părinte sufletesc pentru unul dintre copiii care vor fi botezați, vă rugăm să-l contactați pe Abbah JM Kariuki, dând clic aici.  Dacă doriți să ajutați Orfelinatul şi Şcoala Sfântul Barnaba să devină auto-susținut, vă rugăm să faceți o donație aici.

Fără dumneavoastră, el are foarte puțin de oferit celor mici.

Biserică ortodoxă, Misiuni kenyene, Sf. Barnaba, orfelinat și școală, Știri