Teren !

decembrie 16, 2017

Fiecare copil din lume are un vis, o dorință secretă – să aibă ceva special, poate un ponei sau poate o mașinuță de curse. Poate visează să vadă oceanul sau deșertul. Mulți copii visează să aibă o locuință stabilă unde hrana să le fie asigurată zilnic, unde să le fie cald și unde cineva să îi îmbrățișeze și să le spună noapte bună, înainte de a merge la culcare.
Chiar și adulții visează – să aibă succes , să nu aibă parte de durere și suferință, să nu aibă datorii ori să poată îndeplini dorințele secrete ale copiilor lor.
În această săptămână a devenit realitate un vis al Părintelui Methodius, directorul Orfelinatului și Centrului Educațional Sfântul Barnaba.

De mult timp visa la o locuință stabilă pentru copiii de la Orfelinatul Sfântul Barnaba, la o proprietate destul de mare pentru a găzdui orfanii, una care să aibă apă și electricitate și suficient spațiu pentru ca acești copiii să poată alerga și să se poată juca, un loc pentru a construi mai multe dormitoare și săli de clasă în care să se poată preda pentru mai mulți copii.

În această săptămână s-a împlinit acest vis.
Datorită generozității tuturor celor care au donat către Orthodox Africa , Părintele Methodius a putut plăti un avans pentru un teren cu o suprafață de un ( 1 ) pogon, cu încă o jumătate de pogon devenind imediat disponibilă. Aici se află tot ceea ce a visat ; clădirile sunt incluse în achiziție ( dar sunt temporare ). Condițiile de aici nu sunt rele în comparație cu cele în care locuiesc în prezent. Sunt necesare reparații minore. Trebuie săpat un șanț mare de scurgere. De asemenea, înainte de mutarea copiiilor este necesară executarea unui foraj pentru alimentarea cu apă ( care costă $20.000 ) .

Finanțatori, Lucrare misionară, Misiuni kenyene, Sf. Barnaba, orfelinat și școală, Știri