Nevoie primara de apa

iunie 13, 2018

Centrul Misiunii Ortodoxe Sf. Irina din Kenya se află în cursul unei propuneri de foraj a unui put de apa potabila si turn de apa, cu o înălțime de 6 metri.

Parintele Constantinos lucreaza neincetat pentru a iniția proiectul în South Kinangop, Kenya. Peste 1,200 de gospodarii sufera din cauza lipsei de apa potabila si salubritate in regiune. Datorită secetei continue și a râurilor sezoniere este nevoie urgenta de apa potabila. Acest lucru a avut efecte drastice asupra școlii și misiunii ortodoxe.

Acesta este motivul pentru care găurile de foraj trebuiesc finalizate. Odată cu prezentarea recentă a propunerii de foraj, Sf. Irina este cu un pas mai aproape de această dezvoltare vitală. Odată cu finalizarea acestui proiect, misiunea va fi capabilă să își servească mai eficient copiii și să ofere necesitatea de bază a apei potabile. 160 de copii sunt ajutati de misiunea ortodoxă a Sf. Irina. Cu ajutorul dvs. le vom putea oferi serviciile necesare elementare, pe care mulți dintre noi în lumea modernizată le consideram normale. Donatiile dvs. pentru acest proiect minunat al ’’Orthodox Africa’’ reprezinta o binecuvantare .

Misiuni kenyene, Centrul de Misiune St Irene