Bătălia este grea, în fiecare zi

mai 27, 2018

Bătălia este grea, în fiecare zi
27 mai, 2018
 
A sosit timpul să mergem la piață. Am nevoie de ouă şi fructe. De câte ori spui asta într-o săptămână? Insularii care trăiesc pe marele lac Victoria din Uganda, trebuie să facă o călătorie chinuitoare care ia 6 ore cu barca, pentru a face acest lurcu.
 
În lupta de a avea şi dezvolta venituri durabile, părintele Christopher Walusimbi, rectorul Bisericii Ortodoxe cu hramul Buna Vestire, din insula Bukasa, lacul Victoria, Uganda, a încercat multe căi. Cea mai recentă a fost furnizarea de transport cu barca înspre continent. Când motorul său a fost furat de soldați, alte grupuri au folosit prilejul pentru a beneficia de ocaziile profitabile, în timp ce el încerca să-şi răscumpere motorul. Citeşte povestea completă aici
Alte câteva proiecte continuă totuşi să ofere venituri modeste. O dumbravă de portocali, largă de un acru, produce portocale. Puii, peste 300 de straturi, şi alte 100 de straturi de pui de carne, oferă ouă şi carne pentru vânzare. Agricultura porcină produce produce carne de porc pentru piața locală.
 
Prin adăugarea unui hectar de fruct al pasiunii la plantația de fructe, a 700 de cloşti şi a 16 porci la fermă, asta ar permite părintelui Christopher şi familiei sale să capteze piața din jurul insulei Bukasa. De asemenea, ar scuti oamenii să călătorească atât de departe pentru pentru capsele din dulapurile lor. Agricultura mixtă oferă îngrăşăminte de la păsări şi animale pentru fertilizarea grădinilor. În acelaşi timp, animalele însăşi sunt hrănite din aceleaşi grădini. Un alt tip de structură, mai mare decât cea curentă, ar fi construită, unde ar putea trăi animalele.
 
Scopul şi însărcinarea misiunii Africa Ortodoxă este de a ajuta la deschiderea unor drumuri înspre autonomie ši indepență pentru misiuni. Mulți oameni generoşi au contribuit la facerea unei schimbări pentru ajutarea misiunilor kenyane să facă nişte salturi înspre acel scop. Vă rugăm să vă aduceți aminte de biserica Ortodoxă cu hramul Bunei Vestiri din Uganda în rugăciunile dumneavoastră şi să-i ajutați să continue acest vital lucru misionar prin marcarea fiecărei donații care binevoiți să o faceți Africii Ortodoxe cu „Annunciation O.C.” (ceea ce înseamnă bis. Ortodoxă Buna Vestire). Dați click aici
 
De asemenea, puteți achiziționa o copie a „Lacrimi pe Ecuator: Muzungu prin Amazon Smile” (titlu original: „Tears on the Equator: Muzungu through Amazon Smile”) şi să alegeți Africa Ortodoxă drept organizația de caritate susținută de dumneavoastră. Nu numai că 100% din venituri vor merge la biserica Ortodoxă Buna Vestire, dar şi Amazon Smile va dona 0,5% din prețul de cumpărare Africii Ortodoxe! Un dublu cadou! 
Biserică ortodoxă, Lucrare misionară, Misiuni ugandeze, Biserica Ortodoxă bisericească