Τίτλος: Η πρόοδος γίνεται

December 23, 2018

Ο Θεός μας είναι ένας πιστός και αγαπητός Θεός! Εδώ είναι ό, τι κάνει στο Ορφανοτροφείο και Σχολείο του Αγίου Βαρνάβα μέσω της χάρης Του και του ελέους Του .

Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι το πηγάδι έχει φτιαχτεί στη νέα μας ιδιοκτησία.  Επί του παρόντος, είναι σχεδόν έτοιμο . Έχουμε μερικά από τα έφηβα αγόρια πυ δουλεύοντας σκληρά για να ισορροπήσει το πεδίο.   εριμένω την έγκριση της κυβέρνησης διαρθρωτικό σχεδιασμό και εκτίμηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Μόλις ληφθεί, θα αρχίσουμε να βάζουμε το κτίριο. Είναι πολύ όπως η πνευματική μας ζωή στην οποία εργαζόμαστε βήμα προς βήμα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Εδώ στο νέο ακίνητο, είμαστε σε θέση να το κάνουμε με τις συνεχείς προσευχές σας και την υποστήριξη.

Σας ευχαριστώ όλους όσους υποστήριζαν την οικογένεια με τους δύο σοβαρά άτομα με ειδικές ανάγκες. Είμαι σε θέση να τους παράσχει μηνιαία τροφίμα  που τους φέρνω.

Αυτή την περασμένη εβδομάδα, το ορφανοτροφείο ήταν ευλογημένο από την καλοσύνη και φιλανθρωπία του Το Πρόγραμμα των Παιδιών του Αγίου Ιωάννη μέσω δωρεών για το ορφανοτροφείο και παιδιά σχολικής ηλικίας. Παραδόθηκαν από έναν ιεραπόστολο, Chris Peleshenko.  Ήταν μια χαρά για μένα να τον συναντήσω και να περάσω λίγο χρόνο να μιλήσω μαζί του.

Πρόσφατα υπήρχαν επιπλέον εννέα οικογένειες με παιδιά με ειδικές ανάγκες που έχουν έρθει στον Άγιο Βαρνάβα για βοήθεια. Μερικοί έχουν ακόμη ενταχθεί την ορθόδοξη κοινότητα. Ελπίζω ότι στο μέλλον μπορεί να χτιστεί εδώ σπίτι ειδικά για την εξυπηρέτηση των αναγκών των παιδιών με αναπηρία.

Παρακαλώ βοηθήστε τα παιδιά στο Ορφανοτροφείο του Αγίου Βαρνάβα και στο Σχολείο δωρίζοντας μέσω της Ορθόδοξης Αφρικής εδώ.

Ιεραποστολική εργασία, Κένυαν αποστολές, Ορφανοτροφείο και Σχολείο του Αγίου Βαρνάβα, Νέα, ορθόδοξη εκκλησία