Πιστεύουμε σε σένα

April 29, 2018

Για τους πιο τυχερούς μεταξύ μας, η παιδική μας ηλικία μας πρόσφερε την πιο ευτυχισμένη μνήμη. Η οικογένεια, οι φίλοι, οι παραδόσεις και η αγάπη και το γέλιο που μας έδωσαν είναι ένα κοινό νήμα που μας συνδέει. Όπου και αν μεγαλώσαμε, ο χρόνος πέρασε την οικοδόμηση αναμνήσεων καθώς περιμέναμε και ονειρευόμασταν τα μέλλον μας. «Τι θέλεις να είσαι όταν μεγαλώνεις;» ήταν μια ερώτηση που ζητήσαμε ο ένας από τον άλλον και τον εαυτό μας. Για τους τυχερούς, ήταν μια εποχή που πιστεύαμε πραγματικά ότι θα μπορούσαμε να είμαστε ό, τι θέλαμε να είμαστε.

Για τα παιδιά στο Ορφανοτροφείο του Αγίου Βαρνάβα, δεν είναι κάτι διαφορετικό. Όπως εσείς και εγώ μεγαλώνουμε εδώ στην Αμερική ή στην Ευρώπη , αυτά τα παιδιά αισθάνονται ένα βήμα προς εκπλήρωση του σκοπού τους στη ζωή. Ίσως αυτοί οι σπόροι ελπίδας έχουν φυτευτεί στην καρδιά τους για έναν λόγο, το ταλέντο τους που δόθηκε για να επιδιώξουν τα συμφέροντά τους στη ζωή. Προσεύχονται για ένα καλύτερο μέλλον.

Βοηθήστε μας να έρθουμε μαζί για να βεβαιωθούμε ότι μπορούν να μεγαλώσουν με τις πιο ευτυχισμένες αναμνήσεις και τα πιο λαμπρό μέλλον. Αφήστε τους να ενθαρρυνθούν με την πεποίθηση ότι μπορούν να μεγαλώσουν για να εκπληρώσουν τους σκοπούς τους που δόθηκαν από το Θεό καθώς αισθάνονται ότι καλούνται να κάνουν. Συνεργαζόμενοι με την οικονομική μας υποστήριξη στο ορφανοτροφείο, στέλνουμε ένα μήνυμα στα παιδιά – πιστεύουμε σε σας.

Εάν μπορείτε να το βρείτε στον εαυτό σας για να δώσετε αυτή τη φιλοδοξία, μπορείτε να το κάνετε συμβάλλοντας μέσω του . Η ολοκλήρωση του φρέατος θα αποτελέσει τεράστιο ορόσημο για την εξασφάλιση της σταθερότητας αυτών των παιδιών που ζουν προς την κατεύθυνση των ονείρων τους.

Η μεγαλύτερη από αυτές τις μέρες ήταν ένα θαύμα Bright Week!
Η ιδιοκτησία αγοράστηκε πριν από αρκετούς μήνες. Τα παιδιά δεν μπορούν να μετακινηθούν στη νέα ιδιοκτησία μέχρι να είναι διαθέσιμο το νερό. Με το έλεος του Θεού ελήφθησα
ν επαρκή κεφάλαια για να προχωρήσουμε με τη διάτρηση για νερό. Ο καθένας κράτησε την αναπνοή του καθώς ξεκίνησε η διάτρηση, προσευχόμενος ότι ο Θεός θα επέτρεπε να βρεθε
ί νερό. Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο τριών λεπτών, κρατώντας την αναπνοή σας όπως εμείς, προσευχώντας και ελπίζοντας.

Εισαγάγετε το βίντεο του

Στα βάθη 256 μέτρων (280 μέτρα) – ΝΕΡΟ! Αφήστε όλα όσα έχει ανάσα να δοξάσει τον Κύριο!
Για να έχετε πρόσβαση στο νερό, χρειάζονται αντλία, σωλήνες, ηλεκτρικό ρεύμα και πύργος νερού.

Το Ορφανοτροφείο και το Σχολείο του Αγίου Βαρνάβα κινείται όλο και πιο κοντά στους στόχους τους για ένα μόνιμο μέρος για να ζήσουν με πρόσβαση στο γλυκό νερό και η δυνατότητα φροντίδας για περισσότερα παιδιά «επιτρέπουν στα παιδιά αυτά να γίνουν υπεύθυνα και να εκπληρώσουν τους Κένυους πολίτες στο μέλλον με αξιοπρεπείς ζωές».

Η υποστήριξή σας, τόσο πνευματική – μέσω των ιερών προσευχών σας, όσο και οικονομικών – μέσω των δωρεών σας, είναι αυτό που έχει πάρει ο Άγιος Βαρνάβα σε αυτό το σημείο. Ο Θεός πρόθυμος, όταν φτιάχνεται το πηγάδι, τα παιδιά θα λάβουν περισσότερο από καθαρό νερό. Θα έχουν μια νέα αντίληψη ότι δεν είναι μόνοι. Ότι οι αγώνες τους, και τα όνειρά τους – ακούγονται ακόμη και από μίλια μακριά. Θα καταλάβουν ότι πιστεύεται.

Από:
-Melina Nolte (Αμερικανίδα εθελοντρία και αρθογράφος στο ορφανοτροφείο του Αγίου Βαρνάβα και στο σχολείο της Κένυας)

Ιεραποστολική εργασία, Κένυαν αποστολές, Ορφανοτροφείο και Σχολείο του Αγίου Βαρνάβα, ορθόδοξη εκκλησία