Και ομως ο Θεός είναι πιστός

September 12, 2018

Η ζωή στο ορφανοτροφείο και στο σχολείο του Αγίου Βαρνάβα, η ζωή συνεχίζεται όπως και για όλους τους ανθρώπους στον κόσμο. Πριν από λίγες ημέρες ο πατέρας Μεθόδιος αγόρασε επτά τόνους ξύλου για καύσιμα. Οι τιμές των καυσίμων αυξήθηκαν κατά 16% στην αντλία.  Το βάρος αυτό έχει αρχίσει να μετακυλίεται στον καταναλωτή. Η τιμή κάθε στοιχείου έχει αυξήθηκε κατά 16% ως αποτέλεσμα. Αν συμβαίνει αυτό; Ο καθένας έχει πάρει κέρδος από την κίνηση της κυβέρνησης να επιβάλει τον φόρο 16% στα καύσιμα τιμές κυριολεκτικά για  τα πάντα, από τα ρούχα μέχρι τα τρόφιμα στο νερό καυσόξυλα. Ο π. Μεθόδιος δήλωσε ότι άφησε να αναρωτηθεί εάν η κοινωνία του έχει αλλάξει άνθρωπος να πατήσει επι πτωμάτων  Η πρόκληση να πληρώσουν για τις ανάγκες τους έχει επίσης αυξηθεί.  Η πτώση του αυξανόμενου κόστους επηρεάζει τα μικρά παιδιά που νοιάζετε για αυτο

Και όμως, ο Θεός είναι πιστός. Κατά τη διάρκεια μας  βράδια αυτή την εβδομάδα, Ο π. Μεθόδιος διδάσκει τους παιδικούς ύμνους για την προετοιμασία του Αγίου Μυστήριο του Βαπτίσματος. “Όπως πολλοί έχουν βαφτιστεί στον Χριστό, έχουν υπάρξει ντυμένοι στον Χριστό. Αλήθεια! “Ο Όσκαρ, ένα από τα αγόρια του Αγίου Βαρνάβα στο  ορφανοτροφείο και στο  σχολείο γιόρτασαν τα γενέθλιά του στις 9 Σεπτεμβρίου την ταπεινή του κέικ για να γιορτάσει τη μεγάλη  μέρα. Το Όσκαρ είναι κατήχηση και θέληση να βαφτιστεί σύντομα, μαζί με άλλα παιδιά στο Άγιο Βαρνάβα. Τι χαρούμενη μέρα που θα είναι!

Μοιραζόμαστε τα πάντα στον Άγιο Βαρνάβα. Οι χαρές των γενεθλίων και η α Ο νέος φωτισμένος Ορθόδοξος Χριστιανός, καθώς και οι δυσκολίες του αγοράζοντας τρόφιμα, ρούχα και καύσιμα.

Αν θέλεις να γίνεις διαδόχος για ένα από τα παιδιά που θα είναι για να βαφτιστούν, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Abbas JM Kariuki πατώντας εδώ.  Αν θέλετε να βοηθήσετε τον Άγιο Το Ορφανοτροφείο & το Σχολείο του Barnabas γίνεται αυτοσυντηρούμενο, παρακαλώ δωρίστε εδώ.

Κένυαν αποστολές, Ορφανοτροφείο και Σχολείο του Αγίου Βαρνάβα, Νέα, ορθόδοξη εκκλησία