Εκπαίδευση ανοίγει έναν κόσμο Πρώην Άγνωστο

July 16, 2018

Έχετε προσπαθήσει ποτέ να μην διαβάσετε μια λέξη ή ΔΕΝ αναγνωρίσετε μια επιστολή τhw  αλφάβητο?

Έχετε δει ποτέ τα μήλα σε ένα τραπέζι και ΔΕΝ γνωρίζετε τον αριθμό που ήτανεκεί; τρία ή τέσσερα;

Προσπαθήστε να φανταστείτε τι θα ήταν να μην μπορείτε να αποκωδικοποιήσετε τον κόσμο γύρω σου. Αν και ζούμε σε έναν κόσμο που χρησιμοποιεί εικόνες για να μας καθοδηγήσει ενώ ταξιδεύουμε σε μια συγκεκριμένη περιοχή, έχοντας τη δυνατότητα να διαβάζουμε τα σημάδια και να μετράμε η απόσταση είναι απαραίτητη για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε πλήρως.

Το άνοιγμα ενός κόσμου που ήταν προηγουμένως άγνωστος είναι προσβάσιμος λόγω του ένα εκπαιδευτικό σύστημα μέσω του οποίου μας δίδαξαν τα βασικά της ανάγνωσης, μαθηματικά και γραφή. Ενώ κάθεται σε μια καρέκλα με ένα βιβλίο, ένα άτομο μπορεί ταξιδεύουν σε μια ξένη γη, το εξωτερικό χώρο ή τον πυρήνα της γης. Μάθαμε να κρατάτε σωστά ένα ξύλινο περικαλυμμένο κομμάτι μολύβδου και να το μετακινείτε σε μια επιφάνεια σε συνεκτικές μορφές (γράψιμο). Κάθε παιδί, παγκοσμίως, ανεξάρτητα από τις περιστάσεις τους, αξίζει και δικαιούται ένα βασικό εκπαίδευση.

Τα  Ορθόδοξα δημοτικά σχολεία της  για παιδιά ηλικίας 3 έως 11 ετών αυτό το καλό θεμέλιο. Δίνεται επίσης η ευκαιρία να μάθουν την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη, δημιουργώντας ένα θεμέλιο πάνω στο οποίο μπορούν στέκονται καθώς συναντούν αυτά που τους φέρνουν οι άνεμοι της ζωής. Ως έφηβοι, τα παιδιά θα συναντήσουν μηνύματα που είναι αντίθετα από την Ορθόδοξη Πίστη, μηνύματα που επιδιώκουν να τα απομακρύνουν από την Αληθινή Εκκλησία. Ο η καλλιέργεια ενός δευτεροβάθμιου σχολείου θα συνεχίσει να ενισχύει αυτό το ίδρυμα. Αυτό το σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα δώσει τα παιδιά ηλικίας 12 έως 18 ετών εκπαιδευτικές γνώσεις για την περαιτέρω ενθάρρυνσή τους στη ζωή. Αυτό είναι το σημασία της εκπλήρωσης του ονείρου εγκατάστασης του Αγίου Ιωάννη  Μαξίκοβιτς.

Μπορούμε να δώσουμε πολλά αξιόλογα πράγματα στη ζωή. Καθώς προσπαθούμε να δημιουργήσουμε Ορθόδοξη Αφρική ιδρύοντας το Δευτεροβάθμιο Σχολείο του Αγίου Ιωάννη Μαξιμόβιτς στην Κένυα, σας ζητάμε να εξετάσετε αυτό το αξιόλογο έργο με την υποστήριξή σας. Σας παρακαλούμε Δωρεά στην Ορθόδοξη Αφρική πατώντας εδώ  και σημειώστε τη δωρεά σας “St. Γιάννης Το σχολείο του Μαξιμόβιτς. “

Κένυαν αποστολές