Βοηθηστε μας για την διοικητικες ιεραποστολές

July 5, 2018

Στην Ορθόδοξη Αφρική, εργαζόμαστε πολύ σκληρά για να βοηθήσουμε τις ιερααποστολές μας να γίνουν  υτοσυντηρούμενες. Η μητρόπολη του Κισούμο στη Δυτική Κένυα δεν αποτελεί εξαίρεση.  Μαζί οι εθελοντές της  Ορθόδοξης Αφρικής και οι δωρητές όπως εσείς έρχονται μαζί για να κάνουμε το όνειρο της αυτοσυνειδησίας  πραγματικότητα για μας Ορθόδοξοι αδελφοί και αδελφές στην Κένυα.

Το 2017 ο Διευθυντής μας καθόρισε με τον  θεοφιλέστατο επίσκοπο Αθανάσιο του Κισούμο και όλη τη Δυτική Κένυα και τον ρώτησαν τι θα μπορούσε να κάνει η Ορθόδοξη Αφρική για να βοηθήσει αυτόν. Εκείνη την εποχή, ο θεοφιλάστατος  είπε ότι θα ήθελε την Ορθόδοξη Αφρική βοηθήστε την επισκοπή του να αγοράσει ένα φορτηγό που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ως ταξί.

Ο θεοφιλάστι; έχει υπολογίσει ότι αφού πληρώνει για καύσιμα, ένας οδηγός και τη συντήρηση του φορτηγού, η μητρόπολη θα είναι σε θέση να παράγει οπουδήποτε $ 500 έως $ 1.000 το μήνα που θα πάει άμεσα στην υποστήριξη των πολλών αποστολές που διαδίδουν το Φως της Ορθοδοξίας κάθε μέρα.

Λόγω της γενναιοδωρίας σας, έχουμε συγκεντρώσει $ 8.560 από τα $ 15.000 που το Η μητρόπολη πρέπει να πληρώσει για ένα φορτηγό τετρακίνησης της Toyota που θα έχει 14 καθισμάτα. Η Επισκοπή έχει παραγγείλει πρόσφατα αυτό το βανακι  από την Ιαπωνία, και θα φτασει  στα μέσα Αυγούστου. Αυτό είναι ένα απίστευτο πρώτο βήμα που θα μπορούσαμε να έχουμε ποτέ δεν ολοκληρώθηκε χωρίς τη βοήθειά σας! Αλλά εξακολουθούμε να χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας.

Κάνετε μια δωρεά σήμερα για να μας βοηθήσετε να αυξήσουμε τα υπόλοιπα $ 6.440 που είναι που απαιτούνται για την προκαταβολή επί αυτού του φορτηγού. Να είστε βέβαιοι ότι η δωρεά σας θα πάει κατευθείαν στο να βοηθήσει τον επίσκοπο Αθανάσιο, καθώς φυτεύει και θρέφει Ορθόδοξες κοινότητες στη Δυτική Κένυα.  Click here.

Κένυαν αποστολές, Νέα, ορθόδοξη εκκλησία, Χρηματοδότες