Ο αγώνας είναι πραγματικός κάθε μέρα

May 27, 2018

Ώρα να πάμε στην αγορά. Χρειάζομαι αυγά και φρούτα.

Πόσες φορές λέτε ότι σε μια συγκεκριμένη εβδομάδα; Πόσο καιρό σας παίρνει για να φτάσετε σε ένα σουπερμαρκέτ; Οι νησιώτες που ζουν στη Μεγάλη Λίμνη, τη Βικτώρια, στην Ουγκάντα, πρέπει να κάνουν μια οδυνηρή 6ωρη βόλτα με βάρκα στην ηπειρωτική χώρα για να φτάσουν.

Στον αγώνα για κατοχή και ανάπτυξη βιώσιμου εισοδήματος, ο πατέρας Χρυστόφορος Walusimbi, Πρεσβύτερος του Ευαγγελισμου της Θεοτόκου της Ορθόδοξης Εκκλησίας Bukasa Island, Lake Victoria, Ουγκάντα, έχει δοκιμάσει πολλές οδούς. Ο πιο πρόσφατος τρόπος ήταν η μεταφορά με πλοίο στην ηπειρωτική χώρα. Όταν ο κινήτας της βάρκας του κλαπεί από στρατιώτες, άλλες ομάδες έλαβαν τις επιχειρηματικές ευκαιρίες όταν προσπαθούσε να πληρώσει τα λύτρα για να πάρει πίσω τον κινητήρα. Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία εδώ.

Αρκετά άλλα έργα εξακολουθούν να παρέχουν μέτριο εισόδημα.Οι πoρτοκάλιες , που βρισκόνται ένα στρέμμα μεγάλο, παράγει πορτοκάλια. Υπάρχονυ κοτόπουλα, πάνω από 300 στρώματα και άλλα 100 κοτόπουλα, παρέχουν αυγά και κρέας που πωλούν. Οι χοιροτροφοι παράγει χοιρινό κρέας στην τοπική αγορά.

Προσθέτοντας ένα στρέμμα φρούτων πάθους στον οπωροφόρο δάσος, 700 κοτόπουλα και 16 χοίροι στο αγρόκτημα, αυτό θα επέτρεπε στον πατέρα Χρυστοφόρου και την οικογένειά του να συλλάβουν την αγορά γύρω από το νησί της Μπουκάσα. Επιτρέπει επίσης στους ανθρώπους να μην χρειάζεται να ταξιδεύουν μέχρι τώρα για τους συνδετήρες στο ντουλάπι τους. Η ανάμικτη καλλιέργεια παρέχει κοπριά από τα πουλιά και τα ζώα για να γονιμοποιήσει τους κήπους. Ταυτόχρονα, τα ζώα τρέφονται από αυτούς τους κήπους. Κάποιος τύπος μεγάλης δομής από αυτό που υπάρχει σήμερα θα κατασκευαστεί για να κρατήσει τα ζώα.

Η αποστολή και ο στόχος της Ορθόδοξης Αφρικής είναι να βοηθήσουμε να ανοίξουμε μονοπάτια για αποστολές για να επιτύχουμε αυτονομία για ανεξαρτησία. Πολλοί γενναιόδωροι άνθρωποι βοήθησαν να γίνουν τεράστιες διαφορές για να βοηθήσουν τις αποστολές της Κένυας να κάνουν μεγάλα άλματα προς το σκοπό αυτό. Θυμηθείτε την Ορθόδοξη Εκκλησία του Ευαγγελισμού στην Ουγκάντας στις προσευχές σας και βοηθήστε τους να κάνουν το ίδιο άλμα προς το στόχο της αυτοσυνειδησίας. Βοηθήστε τον Πατέρα Κρίστοφερ να συνεχίσει αυτό το ζωτικό έργο αποστολής σηματοδοτώντας οποιαδήποτε δωρεά σας οδηγεί να κάνετε στην Ορθόδοξη Αφρική με “Ευαγγελισμός της Θεοτότου Ορθοδοξή Εκκλησία .” Κάντε κλικ εδώ.

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα αντίγραφο των Δακρύων στον Ισημερινό: Muzungu μέσω Amazon Smile και να επιλέξετε την Ορθόδοξη Αφρική ως υποστηρικτική φιλανθρωπία σας. Όχι μόνο το 100% των εσόδων θα διατεθούν στην Εκκλησία του Ευαγγελισμού, το Amazon Smile θα δωρίσει το 0,5% της τιμής αγοράς στην Ορθόδοξη Αφρική! Ένα διπλό δώρο!

Ιεραποστολική εργασία, ορθόδοξη εκκλησία, Ουγγανικές αποστολές, Ορθόδοξη Εκκλησία του Ευαγγελισμού