ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ

Βοήθεια τώρα!

Επί του παρόντος, το Ορθόδοξο Κέντρο Αποστολής της Αγίας Ειρήνης πληρώνει για τα μικρά μέρος της γης που χρησιμοποιούν. Οι δομές στις οποίες μαθαίνουν τα παιδιά και είναι κατασκευασμένα για προσωρινή χρήση. Πρέπει να εισέλθει νερό θα ήθελε να αγοράσει τη γη. Αυτό θα επιτρέπει τη βελτίωση της τα σημερινά κτίρια για να γίνουν πιο μόνιμα και να δημιουργήσουν ένα ευνοϊκότερο για μάθηση.

Μπορούν να χτιστούν κοιτώνες για να ζήσουν τα παιδιά και μια κατοικημένη περιοχή για τους επισκέπτες συμπεριλαμβάνονται στα σχέδια. Ένα πηγάδι μπορεί να σκάφτει για να παρέχει νερό!

Το πιο σημαντικό, θα έχει ως αποτέλεσμα την αίσθηση της μονιμότητας, κάτι αυτά τα παιδιά δεν έχουν στη ζωή τους τώρα. Διαβάστε σχετικά με τη “Μεγέθυνση του Οικόπεδο “εδώ.

Δώστε αυτήν την άξια αιτία και ο Θεός μπορεί να πολλαπλασιάσει το δώρο σας. Σημειώστε το δωρεά ως Αγία Ειρήνη Διεύρυνση της γης,

PayPal – Ο ασφαλέστερος, ευκολότερος τρόπος πληρωμής online!


Δώρισε τώρα

 

Η ιστορία

Η Αγία Ειρήνη Ορθόδοξο κέντρο αποστολής Η Κένυα ιδρύθηκε τον Μάιο του 2010 από τον π Κωνσταντίνος Μουθίρου και η σύζυγός του Παπαδίας Τερέζα.

Ο π Κωνσταντίνος και η σύζυγός του μεγάλωσαν σε ακραία φτώχεια και τους έλαβαν εκπαίδευση από ορθόδοξους χορηγούς. Μετά την αποφοίτηση από το σχολείο, και οι δύο αποφάσισε να δώσει πίσω στην κοινωνία φροντίζοντας τους άπορους.

Η αποστολή της Αγίας Ειρήνης ξεκίνησε σε μια ενοικιαζόμενη αίθουσα που χρησίμευε και ως εκκλησία και μια κατηχητικο. Η παπαδίας Τερέζα συνέβαλε αποφασιστικά κατά τη διάρκεια της τα χρόνια διαμόρφωσης του κέντρου αποστολής, κατά το οποίο ο π. Κωνσταντίνος ήταν φοιτήτης στο Σεμινάριο Μακαρίου ΙΙ στο Ναϊρόμπι. Ήταν κατά τη διάρκεια αυτών τα τρία πρώτα χρόνια που το κέντρο αποστολής της Αγίας Ειρήνης εξελίχθηκε σε αυτό που είναι σήμερα.

Η Ορθόδοξη Αποστολή της Αγίας Ειρήνης βοηθά τώρα 96 ευάλωτα παιδιά που υποφέρουν από την πνευματική, οικονομική, κοινωνική και σωματική φτώχεια. Κάποιοι ζουν με άρρωστους γονείς και ηλικιωμένους κηδεμόνες που εχουν υποστεί σωματική και σεξουαλική βία , ενώ άλλοι εξαρτώνται εξ ολοκλήρου και ζουν με φροντιστές που απασχολούνται από την αποστολή.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι τα τρόφιμα, τα είδη ένδυσης, τα καταφύγια, η φροντίδα των παιδιών, την υγειονομική περίθαλψη, την κατήχηση και την πνευματική καθοδήγηση.


Σχέδια για το μέλλον

Τα πρώτα βήματα για αυτοδυναμία και βιωσιμότητα για την Αποστολή της Αγίας Ειρήνης Το Κέντρο περιλαμβάνει την αγορά γης και την κατασκευή μόνιμων δομών για την κέντρο. Στόχος τους είναι να οικοδομήσουν μια ορθόδοξη κοινότητα γύρω από το συνεχιζόμενη θεραπεία των σωματικών και πνευματικών ασθενειών των ανθρώπων.

Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή την αποστολή και το δωρεά προς τις άμεσες ανάγκες τους.

 


preview thumnail by wordpress.com

Please visit their website for more information about this mission and to donate towards their immediate needs. Μπορείτε επίσης να δώσετε απευθείας στην Αγία Ειρήνη

You may also donate directly to St. Irene here.        Δώρισε τώραΆλλες πρόσφατες δημοσιεύσεις


Φίλοι, εδώ είναι το άρθρο για αυτή την εβδομάδα - February 5, 2018

Ζητώ συγγνώμη και πάλι για την καθυστέρηση. Ελπίζω να επανέλθω σε ένα καλύτερο πρόγραμμα τώρα που ο σύζυγός μου και εγώ μετακομίσουμε στο νέο μας σπίτι. Επιστολή του Διευθυντή του Κέντρου Αποστολής της Αγίας Ειρήνης Αγαπητοί φίλοι και οικογένεια, Σας ευχαριστούμε που υποστηρίξατε το Ορθόδοξο Κέντρο Αποστολής της Αγίας Ειρήνης και το Ορφανοτροφείο και κάνατε […]

Διαβάστε περισσότερα


Διεύρυνση της γης Tα οφέλη * - November 26, 2017

Καλύτερα να έχεις γη για να κάνεις κάτι οφέλιμο πάρα να μην έχεις γη . Επί του θέμαος , το Κέντρο της Ορθόδοξης Αποστολής ¨Αγία Ειρήνη” πληρώνει για το μικρό μέρος της γης που χρησιμοποιεί. Οι δομές στις οποίες μαθαίνουν και ζουν τα παιδιά κατασκευάζονται για προσωρινή χρήση. Χρειάζετε να εισαχθεί νερό. Θα επέτρεπε στο […]

Διαβάστε περισσότερα


“Oρθόδοξο Κέντρο Αγίας Ειρήνης στην Κένυα βοηθάει οικογένειες να σταθούν στα πόδια τους ” - October 22, 2017

“Παρακαλούμε να ακούσετε το βίντεο και να μάθετε για τη δυστυχία αυτής της οικογένειας, αλλά και για το θάρρος και την πίστη που έχουν και πώς στράφηκαν προς την Ορθόδοξη Εκκλησία για βοήθεια. Ο νεαρός γιος Ιωάννης που είναι 9 χρονών πηγαίνει στο σχολείο στην Αγία Ειρήνη και επιθυμεί να γίνει ιερέας μια μέρα. Αυτός […]

Διαβάστε περισσότερα