Νέα δημοσίευση

May 27, 2018

Ο αγώνας είναι πραγματικός κάθε μέρα

Ώρα να πάμε στην αγορά. Χρειάζομαι αυγά και φρούτα.

Πόσες φορές λέτε ότι σε μια συγκεκριμένη εβδομάδα; Πόσο καιρό σας παίρνει για να φτάσετε σε ένα σουπερμαρκέτ; Οι νησιώτες που ζουν στη Μεγάλη Λίμνη, τη Βικτώρια, στην Ουγκάντα, πρέπει να κάνουν μια οδυνηρή 6ωρη βόλτα με βάρκα στην ηπειρωτική χώρα για να φτάσουν.

Στον αγώνα για κατοχή και ανάπτυξη βιώσιμου εισοδήματος, ο πατέρας Χρυστόφορος Walusimbi, Πρεσβύτερος του Ευαγγελισμου της Θεοτόκου της Ορθόδοξης Εκκλησίας Bukasa Island, Lake Victoria, Ουγκάντα, έχει δοκιμάσει πολλές οδούς. Ο πιο πρόσφατος τρόπος ήταν η μεταφορά με πλοίο στην ηπειρωτική χώρα. Όταν ο κινήτας της βάρκας του κλαπεί από στρατιώτες, άλλες ομάδες έλαβαν τις επιχειρηματικές ευκαιρίες όταν προσπαθούσε να πληρώσει τα λύτρα για να πάρει πίσω τον κινητήρα. Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία εδώ.

Αρκετά άλλα έργα εξακολουθούν να παρέχουν μέτριο εισόδημα.Οι πoρτοκάλιες , που βρισκόνται ένα στρέμμα μεγάλο, παράγει πορτοκάλια. Υπάρχονυ κοτόπουλα, πάνω από 300 στρώματα και άλλα 100 κοτόπουλα, παρέχουν αυγά και κρέας που πωλούν. Οι χοιροτροφοι παράγει χοιρινό κρέας στην τοπική αγορά.

Προσθέτοντας ένα στρέμμα φρούτων πάθους στον οπωροφόρο δάσος, 700 κοτόπουλα και 16 χοίροι στο αγρόκτημα, αυτό θα επέτρεπε στον πατέρα Χρυστοφόρου και την οικογένειά του να συλλάβουν την αγορά γύρω από το νησί της Μπουκάσα. Επιτρέπει επίσης στους ανθρώπους να μην χρειάζεται να ταξιδεύουν μέχρι τώρα για τους συνδετήρες στο ντουλάπι τους. Η ανάμικτη καλλιέργεια παρέχει κοπριά από τα πουλιά και τα ζώα για να γονιμοποιήσει τους κήπους. Ταυτόχρονα, τα ζώα τρέφονται από αυτούς τους κήπους. Κάποιος τύπος μεγάλης δομής από αυτό που υπάρχει σήμερα θα κατασκευαστεί για να κρατήσει τα ζώα.

Η αποστολή και ο στόχος της Ορθόδοξης Αφρικής είναι να βοηθήσουμε να ανοίξουμε μονοπάτια για αποστολές για να επιτύχουμε αυτονομία για ανεξαρτησία. Πολλοί γενναιόδωροι άνθρωποι βοήθησαν να γίνουν τεράστιες διαφορές για να βοηθήσουν τις αποστολές της Κένυας να κάνουν μεγάλα άλματα προς το σκοπό αυτό. Θυμηθείτε την Ορθόδοξη Εκκλησία του Ευαγγελισμού στην Ουγκάντας στις προσευχές σας και βοηθήστε τους να κάνουν το ίδιο άλμα προς το στόχο της αυτοσυνειδησίας. Βοηθήστε τον Πατέρα Κρίστοφερ να συνεχίσει αυτό το ζωτικό έργο αποστολής σηματοδοτώντας οποιαδήποτε δωρεά σας οδηγεί να κάνετε στην Ορθόδοξη Αφρική με “Ευαγγελισμός της Θεοτότου Ορθοδοξή Εκκλησία .” Κάντε κλικ εδώ.

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα αντίγραφο των Δακρύων στον Ισημερινό: Muzungu μέσω Amazon Smile και να επιλέξετε την Ορθόδοξη Αφρική ως υποστηρικτική φιλανθρωπία σας. Όχι μόνο το 100% των εσόδων θα διατεθούν στην Εκκλησία του Ευαγγελισμού, το Amazon Smile θα δωρίσει το 0,5% της τιμής αγοράς στην Ορθόδοξη Αφρική! Ένα διπλό δώρο!


Άλλες πρόσφατες δημοσιεύσεις


Πιστεύουμε σε σένα - April 29, 2018

Για τους πιο τυχερούς μεταξύ μας, η παιδική μας ηλικία μας πρόσφερε την πιο ευτυχισμένη μνήμη. Η οικογένεια, οι φίλοι, οι παραδόσεις και η αγάπη και το γέλιο που μας έδωσαν είναι ένα κοινό νήμα που μας συνδέει. Όπου και αν μεγαλώσαμε, ο χρόνος πέρασε την οικοδόμηση αναμνήσεων καθώς περιμέναμε και ονειρευόμασταν τα μέλλον μας. […]

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ποιμένας οδηγεί το δρόμο για τα πρόβατά του. - April 15, 2018

Σύμφωνα με το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής, Επισκοπή του Κισούμου και πάσης Δυτικής Κένυας ιδρύθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2015. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αθανάσιος (Akunda) χειροτονήθηκε 6η του Δεκέμβρη του 2015. Η μητρόπολη έχει ευλογηθεί από την αγάπη και Χάρη του Θεού ,οι προσευχές και επισκέψεις στις ενορίες 200-350 αποστολών και ένα ορφανοτροφείο κάτω από […]

Διαβάστε περισσότερα

Από το σκοτάδι στο φως - μία πέτρα τη φορά - March 18, 2018

Οι ενορίτες σε Ευαγγελισμού της Θεοτόκου της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Bukasa νησί, στην Ουγκάντα είναι ευλογημένοι να έχει π.Χριστοφόρου Walusimbi και Matushka για τη φροντίδα, γαλουχήσει και να διδάξουν την Ορθόδοξη πίστη τους. Είναι βαθιά ευγνώμονες, όμως λόγω της εκτεταμένης φτώχειας δεν είναι σε θέση να παρέχουν οποιοδήποτε είδος εισοδήματος σε αυτούς. Κατά τη διάρκεια […]

Διαβάστε περισσότερα

Τα παιδιά χρειάζονται καθαρό νερό - February 18, 2018

Μέσα στο σχηματισμό της κοιλάδας του Μεγάλου Ριφτ, περίπου μια ώρα με το αυτοκίνητο στα Νότια της Κένυας – ο Πατέρας Μέθόδιος μπορεί να βρεθεί να φροντίζει τα παιδιά του Ορφανοτροφείου και του Σχολείου του Αγίου Βαρνάβα. Σε μια δεδομένη ημέρα, οι 175 φωνές γεμίζουν την άλλη ήσυχη περιοχή. Μερικά από αυτά τα παιδιά έχουν […]

Διαβάστε περισσότερα